AlbNetwork.org – Nje Rrjet! Nje Komb!

Rrjeti Albnetwork.

Perberja e stafit ne rrjetin AlbNetwork.org
Nje liste e plote e skuadres aktuale te stafit #oper dhe stafit #shqiperia ne serverin tone.

RootAdmin

Root Administrators

Timi

RootAdmin

LuXor

RootAdmin

ParajsaChat Developer

Server

RootAdmin

AlbNetwork.org Owner

n00b

RootAdmin Ne Pencion

NetAdmin

Network Administrators.

HeadQuarter

NetAdmin

Founder #Shqiperia

Wanderer

NetAdmin

FALKO

NetAdmin

AcD

NetAdmin

Outlier

NetAdmin

Lacta

NetAdmin

hax0r

NetAdmin

Webmaster Java Manager

FBI

NetAdmin

Toni

NetAdmin

TechAdmin

Technical Administrator.

SaK

TechAdmin

AlbNetwork.org Developer

CSOps

Service Operators.

Sop

Dhoma #shqiperia.

HeadQuarter

NetAdmin

Founder #Shqiperia

Silenzio

SOP

Founder #Shoqeria

RAIN

SOP

C-Founder #Shqiperia