AlbNetwork.org – Nje Rrjet! Nje Komb!

Polica e Privatesise

Faleminderit qe vizituat AlbNetwork.org!. Ne respektojme dhe mbrojme privatesine e perdoruesve tane. Kjo police privatesie ju tregon se si ne mbledhim dhe e perdorim kete informacion.

Cfare informacioni mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju kur regjistroheni ne faqen tone dhe mbledhim te dhena kur merrni pjese ne forum duke lexuar, shkruar, apo duke vleresuar permbajtjen qe shperndani.

Ne momentin qe regjistroheni ne faqen tone ju kerkohet te vendosni emrin dhe adresen e emailit. Sidoqofte mund ta vizitoni faqen edhe pa u regjistruar. Adresa juaj e e-mail do verifikohet nga nje email i cili permban nje link unik. Nese ai link vizitohet, ne kuptojme qe jeni ju nen kontrollin e asaj adrese e-mail.

Kur regjistroheni dhe postoni, ruhet adresa e ip-se nga ku eshte postuar ne forum. Gjithashtu serveri ruan logset te cilat permbajne adresen e ip-se te çdo kerkese qe eshte bere ne server.

Per çfare e perdorim informacionin tuaj?

çdo informacion i mbledhur nga ju mund te perdoret ne keto menyra:

Si ruhet informacioni juaj?

Jane implementuar masa te ndryshme per te mbajtur te sigurta informacionet tuaja personale.

Cila esht polica e ruajtjes se te dhenave?

Do mundohemi me mirebesim qe:

I perdorim cookies?

Po. Cookies jane disa file te vogla qe te gjitha faqet ose ofruesit e sherbimeve transferojne ne hard drive-n e kompjuterit tuaj me ane te browser-it (*nese i lejoni*). Keto cookies i japin leje faqes te njohin browser-in tuaj dhe, nese keni nje llogari te regjistruar, te bejne asocimin me llogarine tuaj.

Ne perdorim cookies per te kuptuar dhe ruajtur opsionet tuaja per vizitat e ardhshme dhe kompilimin e nje sasie te dhenash mbi trafikun e faqes dhe nderveprimin me te. Ne kete menyre mund te ju ofrojme nje eskperience me te mire gjate vizites ne faqe dhe mundesi te reja per te ardhmen. Mund te perdoren sherbime te paleve te treta te cilat na ndihmojne per te kuptuar me mire vizitoret e faqes. Keto sherbime nuk lejohen te perdorin informacionin e mbledhur nga ne perveç se sa per te na ndihmuar per te ndertuar dhe permiresuar faqen tone.

Japim informacion paleve te treta?

Ne nuk shesim, tregtojme, apo transferojme paleve te treta informacionin tuaj. Kjo nuk perfshin ato pale te cilat na ndihmojne per permiresimin e faqes tone, gjithmone nese keto pale kane te njejten police perdorimi per sherbimet e tyre. Nese besohet qe leshimi i informacionit eshte i nevojshem ai gjithashtu mund te leshohet me forcat ligjore, nese ky leshim nenkupton, mbrojtjen e te drejtave te tona ose te perdoruesve tane.

Lidhjet me palet e treta

Me raste, nen diskrecionin tone, mund te ofrohen sherbime te paleve te treta ne faqen tone. Keto pale te treta do kene policen dhe termat e perdorimit ne faqet e tyre. Ne nuk mund te kemi pergjegjesi per permbajtjen e ketyre sherbimeve/faqeve qe mund te linkohen nga ne. Megjithate mundohemi te mbrojme integritetin e faqes tone dhe mirepresim çdo feedback apo ankese per keto faqe.

Children’s Online Privacy Protection Act Compliance (COPPA)

Ne faqen tone sherbimi i drejtohet nje audience e cila eshte minimalisht 13 vjeç e siper. Nese ky server eshte ne USA dhe jeni me te vegjel se 13 vjeç, sipas kerkeses se COPPA (Children’s Online Privacy Protection Act), nuk duhet ta perdorni kete faqe.

Polica e Privatesise Online vetem

Kjo police privatesie i aplikohet vetem informacionit te mbledhur ndermjet faqes tone dhe jo informacionit te mbledhur jashte linje.

Pranimi Juaj

Duke perdorur faqen, ju pranoni policen e privatesise te faqes tone.

Ndryshime ne Policen e Privatesise

Nese vendoset te kete ndryshime ne kete police privatesie, ndryshimet do postohen ne kete faqe.

Ky dokument eshte CC-BY-SA. U azhornua per here te fundit me 5 Tetor, 2019.