AlbNetwork.org – Nje Rrjet! Nje Komb!

AlbNetwork

~

Albania Network Organisation.

Nje vend i bashkimit te virtualitetit dhe realitetit tone.

Albnetwork Chat

Chat perfekt per mobile.

Një nga platformat më të përdorura për momentin për tu lidhur në Shqiperia Chat.

chato

Mibbit

Per nostalgjiket.

Nëse keni probleme Te lidheni , ju sugjerojmë Mibbit. Funksionale për Smartphone dhe Tablet.

chato me mibbit

Albnetwork Chat

Per ekstravagantet.

Platformë me dizajn të pastër dhe funksione shtesë nga Mibbit.

Chato

Nese keni hasur probleme me anetare te stafit ose ndonje gje ju duket e padrejte?! Mos nguroni te na kontaktoni. Ju sigurojme qe problemi juaj do te shqyrtohet sa me shpejt te jete e mundur!

Timi

RootAdmin

LuXor

RootAdmin

ParajsaChat Developer

Server

RootAdmin

AlbNetwork.org Owner

Zeno

RootAdmin

Albnetwork u formua në fund te 2001 me perpjekjet e nje grupi nismetar. Ne 1998 u hodh ideja e nje rrjeti shqiptar me servera shqiptare. Qellimi kryesor ishte krijimi i nje rrjeti i cili do mblidhte te gjithe shqiptaret nga te gjitha trojet tona dhe bashkatdhetaret te shperndare ne te gjithe boten.